ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση! Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας το συσντομότερο δυνατόν!


[vagiannakis@yahoo.gr]

ΣΤΗΝ 3Μ VAGIANNAKIS group ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να τοποθετήσουμε στο όχημα σας αντηλιακές μεμβράνες 3Μ scotchtint, χωρίς να λύσουμε τις ταπετσαρίες και με την μοναδική εγγύηση εφ΄όρου ζωής της 3Μ.

Να αλλάξουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με αυτοκόλλητο βινύλιο της 3Μ με την μέθοδο του car wrapping

Να επενδύσουμε με το μοναδικό σε εμφάνιση τρισδιάστατο carbon look αυτοκόλλητο της 3Μ διάφορες επιφάνειες στο εξωτερικό ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Να ξανακάνουμε τα θολά και ταπαιπωρημένα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια μέσα σε μισή ώρα με την μέθοδο 3M Head Lights Restorer.

Να επαναφέρουμε το ξεθωριασμένο χρώμα του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση με τις επαγγελματικές αλοιφές της 3Μ Perfect-IT.

Να εφαρμόσουμε στο καινούργιο σας αυτοκίνητο ειδικές επιστρώσεις της 3Μ για προστασία χρώματος από κουτσουλιές και ξεθώριασμα.

Να εγκαταστήσουμε στο αυτοκίνητο σας δερμάτινα κεντρικά arm rest (τεμπέλη) Ιταλικής προέλευσης με εργοστασιακή τοποθέτηση 

Να σας προμηθεύσουμε με φιμέ πλευρικούς ανεμοθραύστες παραθύρων της HEKO TEAM με εργοστασιακή τοποθέτηση

Να εγκαταστήσουμε φώτα xenon Η.Ι.D, τελευταίας τεχνολoγίας can bus με εγγύηση 18 μηνών 

  

 

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ...

   Το 3Μ Glass Cleaner 50586, είναι ένας ειδικός αφρός καθαρισμού των τζαμιών του αυτοκινήτου. Εξαιρετικά δραστικός για να αφαιρεί από τα κρύσταλλα όλους τους ρύπους, ακόμη και το καυσαέριο και τους λεκκέδες από τον καπνό του τσιγάρου. Η ειδική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για χρήση επάνω σε αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου.

     Με το 3M Car Care Glass Cleaner μπορείτε να έχετε άψογο καθάρισμα κρυστάλλων, εύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο. Δεν λεκιάζει τις ταπετσαρίες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η συσκευασία των 593ml επαρκεί για να καθαρίσετε τα τζάμια του αυτοκινήτου σας αρκετές φορές.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ψεκάζουμε τα παράθυρα με το προιόν ώστε ο αφρός να πάει παντού. Αφήνουμε για ένα λεπτό τον αφρό να στεγνώσει και αρχίζουμε να τον αφαιρούμε από την επιφάνεια με  κυκλικές κινήσεις εφαρμόζοντας αρκετή πίεση χρησιμοποιώντας το ειδικό πανάκι 3Μ Μicrofibre Detail Cloth 39016.

   ΠΡΟΣΟΧΗ

   Μην στρέφετε την φιάλη και μην ψεκάζετε προς το πρόσωπο και τα μάτια.

   Μην αφήνετε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με την φιάλη ή να κάνουν χρήση του υλικού

 

      Το 3Μ Glass Cleaner μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα από τα καταστήματα μας στην τιμή των 13 ευρώ. Το ειδικό πανάκι 3Μ Microfiber Detail Cloth 39016 κοστίζει 4 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προιόν και την χρήση του μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα στο 217 7171330.